Home Region PROCURILE ŠOK SLIKE IVANKE TRUMP, ONA SE NJIH SRAMI: Kad ih vidite...

PROCURILE ŠOK SLIKE IVANKE TRUMP, ONA SE NJIH SRAMI: Kad ih vidite bit će vam jasno i zbog čega!

197
0

PROCURILE ŠOK SLIKE IVANKE TRUMP, ONA SE NJIH SRAMI: Kad ih vidite bit će vam jasno i zbog čega!

Ivanka Trump djeluje kao oličenje snova svakog oca – prekrasna, uspješna i pametna mlada žena kao dokaz dobrog odgoja i genetike.

Ipak, unatoč velikom trudu ostavljanja najboljeg dojma u javnosti, postoje neke stvari iz prošlosti koji mogu poremetiti sliku “zlatne djevojke”, ili barem tako misli Ivanka koja se trudi ove fotografije sakriti od javnosti:

Čini se kako su obiteljski albumi Trumpovih puni fotografija koje bi mnogi nazvali neprimjerenima za oca i kćer. Gotovo romantične i ljubavničke poze, uhvaćen trenutak sugestivnog plesa u minici u očevom krilu, kao i brojne izjave u kojima je sam Donald govorio kako bi, da mu nije kćer, sam oženio Ivanku, izazvale su brojna negodovanja u javnosti.

Prijatelji obitelji svjedoče kako su njih dvoje oduvijek imali iznimno blizak odnos, razgovaraju svakodnevno po nekoliko puta, a Ivanka navodno niti jednu profesionalnu niti privatnu odluku od značaja ne donosi bez konzultacije s ocem.

Iako Ivanka voli u javnosti ostavljati dojam čedne, elegantne i skromne žene, golišave fotografije iz njene karijere modela ne idu joj u prilog.

Osim toga, tatina mezimica je navodno alergična na spominjanje plastičnih operacija koje je obavljala, a koje nikad nije priznala. Unatoč tome, kirurzi tvrde kako je očigledno puno toga mijenjala na licu te se teško može smatrati “prirodnom ljepoticom”. novi.ba

Previous article(VIDEO) OGLASILA SE KOMŠINICA KRVNIKA IZ BEČA: Evo šta je on radio 6 SATI PRIJE NAPADA!
Next articleDONALD TRUMP IMA 74 GODINA, A ZNATE KOLIKO MELANIA IMA GODINA? Sumnjamo da ćete pogoditi!