PROCURILE ŠOK SLIKE IVANKE TRUMP, ONA SE NJIH SRAMI: Kad ih vidite bit će vam jasno i zbog čega!

Region

PROCURILE ŠOK SLIKE IVANKE TRUMP, ONA SE NJIH SRAMI: Kad ih vidite bit će vam jasno i zbog čega!

Ivanka Trump djeluje kao oličenje snova svakog oca – prekrasna, uspješna i pametna mlada žena kao dokaz dobrog odgoja i genetike.

Ipak, unatoč velikom trudu ostavljanja najboljeg dojma u javnosti, postoje neke stvari iz prošlosti koji mogu poremetiti sliku “zlatne djevojke”, ili barem tako misli Ivanka koja se trudi ove fotografije sakriti od javnosti:

Čini se kako su obiteljski albumi Trumpovih puni fotografija koje bi mnogi nazvali neprimjerenima za oca i kćer. Gotovo romantične i ljubavničke poze, uhvaćen trenutak sugestivnog plesa u minici u očevom krilu, kao i brojne izjave u kojima je sam Donald govorio kako bi, da mu nije kćer, sam oženio Ivanku, izazvale su brojna negodovanja u javnosti.

Prijatelji obitelji svjedoče kako su njih dvoje oduvijek imali iznimno blizak odnos, razgovaraju svakodnevno po nekoliko puta, a Ivanka navodno niti jednu profesionalnu niti privatnu odluku od značaja ne donosi bez konzultacije s ocem.

Iako Ivanka voli u javnosti ostavljati dojam čedne, elegantne i skromne žene, golišave fotografije iz njene karijere modela ne idu joj u prilog.

Osim toga, tatina mezimica je navodno alergična na spominjanje plastičnih operacija koje je obavljala, a koje nikad nije priznala. Unatoč tome, kirurzi tvrde kako je očigledno puno toga mijenjala na licu te se teško može smatrati “prirodnom ljepoticom”. novi.ba