OVA DJEVOJKA JE DALA HILJADE EURA ZA OPERACIJE DA BI IZGLEDALA POPUT BARBIKE!

Zanimljivosti

OVA DJEVOJKA JE DALA HILJADE EURA ZA OPERACIJE DA BI IZGLEDALA POPUT BARBIKE!

Zovu je “prvom češkom barbikom”. Njeno ime je Gabriela Jiráčková. Pseudonim joj je Lolo Ta Bella. Ima 20 godina i živi u Pragu. Ona je pjevačica i model, a od malih nogu voli princeze. Shvativši da su uvijek princeza te koja je na kraju žive sretno do kraja života, Gabriela je kao mala sanjala da i sama postane princeza.

Otkako je sa sedam godina započela pjevačku karijeru, Gabriela, koja je danas u lokalnim medijima poznata kao “češka barbika”, postala je opsjednuta izgledom. Svakodnevno se šminka od svoje samo 13 godine. U dobi od samo 17 godina, Gabriela je sav novac koji je kao dijete uštedjela od svojih pjevačkih nastupa potrošila na operaciju povećanja grudi.

Prvi val pandemije koronavirusa za nju je bio posebno traumatičan zbog lockdowna, stoga je bila presretna kada se napokon uspjela vratiti svom najvećem hobiju, estetskom uljepšavanju.

-Nema modrica, nema oteklina, samo jasan osjećaj ljepote. Dakle, naravno, bila sam malo natečena nakon injekcija, i naravno da inače nemam tako veliku čeljust – komentirala je Jiráčková nakon posjete estetskom hirurgu, gdje je povećala usne te konturirala lice i čeljust.

Prije mjesec dana bila je na drugoj operaciji kojom je još više povećala veličinu svojih grudi. Taj ju je pothvat stajao ukupno 6.400 funti.

Gabriela također redovno ide na tretmane povećanja usana hijaluronom i definiranja čeljusti, kao i na tretmane botoksom kojima uklanja mimičke bore s čela. Svi ovi tretmani u protekle tri godine koštali su je otprilike 35.000 funti.

Nije to za Gabrielu visoka cifra. Ona se, naime, zahvaljujući svom izgledu prometnula u Instagram influencericu koju prati više od 65.000 pratilaca, a kozmetički brendovi i klinike sada se obraćaju Gabrieli plaćajući ju da podrži njihove proizvode i usluge. hayat.ba