ŠOKANTNA ISPOVIJEST OCA: NISAM VIDIO SINA ŠEST MJESECI I UOPĆE MI NE NEDOSTAJE!

Region

ŠOKANTNA ISPOVIJEST OCA: NISAM VIDIO SINA ŠEST MJESECI I UOPĆE MI NE NEDOSTAJE!

Jedan otac priznao je da sina zbog lockdowna nije vidio šest mjeseci te da mu uopće ne nedostaje. Šokantnu ispovijest objavio je anonimno na stranici Medium. Na početku je pojasnio da povezanost sa svojim djetetom nije osjećao ni kad je rođeno, ali je mislio da će se to promijeniti kako dječak bude rastao. Ali ta se veza nikad nije ostvarila.

-Nisam osjetio onu bezuvjetnu ljubav o kojoj svi govore. Nadao sam se da ćemo se zbližiti kad poraste – kazao je.

Kako je dječak rastao, počeli su voditi razgovore i zajednički učestvovati u aktivnostima, ali pomaka nije bilo. Tokom lockdowna ga nije vidio šest mjeseci i tada je shvatio da mu vlastiti sin uopće ne nedostaje.

-Nisam ga vidio gotovo šest mjeseci i uopće me ne zanima. Dobio sam njegove fotografije i videe, 99 posto njih se uopće nisam trudio pogledati – napisao je muškarac.

Zašto, nema pojma. Kaže da ga viđa svakog drugog vikenda, vodi u park i obavlja što je potrebno, ali “samo zbog obveze”, navodi Index.hr.

-I dalje ga viđam jer me vlastiti otac napustio, a ja to ne želim učiniti svom sinu. I porodica bi bila ogorčena na mene – dodaje.

Kaže da svoje osjećaje pokušava opravdati nedostatkom komunikacije, ali sada je došao do tačke kad shvaća da vjerovatno nikada neće uživati u očinstvu. Njegova objava je skupila hiljadu lajkova, ali i podijelila ljude. Neki su pohvalili njegovu iskrenost, a drugi ga prozvali čudovištem.

-Ovo je užasno. Jadan tvoj sin – komentirala je jedna osoba.

“Ovo je najtužnija i najokrutnija stvar koju sam ikad pročitao. Ili ste sociopat ili imate neki drugi problem. Srce me boli zbog dječaka koji ima takvog kretena za oca”, dodaje druga. hayat.ba