KĆERKA ŠAKE POLUMENTE SE UDALA PRIJE 3 DANA, A OVO NJEN MUŽ: Objavljena slika, RUKOMETAŠ ALEKSA OSVOJIO NJENO SRCE! (FOTO)

Showbizz

KĆERKA ŠAKE POLUMENTE SE UDALA PRIJE 3 DANA, A OVO NJEN MUŽ: Objavljena slika, RUKOMETAŠ ALEKSA OSVOJIO NJENO SRCE! (FOTO)

Rukometaš Aleksa Kolaković, koji od prošle godine brani boje Srbije, oženio je Rijanu, mlađu kćerku Šaka Polumente. Pjevač je teška srca, ali ipak zadovoljan zbog sreće svoje mezimice, Rijaninu ruku dao sinu Igora Kolakovica, dugogodišnjeg bivšeg selektora odbojkaša Srbije.

Novopečeni mladenci zajednički život započinju u Francuskoj gdje mladoženja igra, a već dvije godine za njihov prvi sastav.

.- Sreća mojih kćerki Rijalde i Rijane i sina Adisa, kao i unuke Melani je za mene najvažnija tako da im nikada ne bih stao na put. Ovo kažem jer je moj sin trebalo da pravi veliku svadbu koju smo zbog korone odložili, a Rijana i Aleksa nisu hteli da čekaju. Razumijem da je to zbog njegovih poslovnih obaveza jer igra u Francuskoj i želio je da vodi Rijanu sa sobom. Na drugoj strani, morao sam da je ispratim veselo i da upriličimo svadbu, doduše mnogo manju nego što bi da nije u toku pandemije – rekao je Šako. novi.ba

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

2 years and still counting… ❤❤

Objavu dijeli Aleksa Kolakovic (@kolakovic8)