ISPLIVALA PREPISKA TANJE SAVIĆ I NJENOG MUŽA DUŠANA JOVANČEVIĆA?! Uvrede i kletve pljuštale na sve strane JEZIVA SVAĐA supružnika?

Showbizz

ISPLIVALA PREPISKA TANJE SAVIĆ I NJENOG MUŽA DUŠANA JOVANČEVIĆA?! Uvrede i kletve pljuštale na sve strane JEZIVA SVAĐA supružnika?

Pevačica Tanja Savić potresla je domaću javnost kada je iznela detalje svog trenutnog odnosa sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je pre nekoliko meseci sa njihovim sinovima napustio Srbiju i zaputio se u daleku Australiju. Međutim, sada je navodno osvanula šokantna prepiska Tanje i Dušana, gde su se nizale uvrede.

U prepiskama se jasno vidi njhova jeziva svađa tokom koje pevačica navodno Dušanu izgovara uvrede i kletve.

“Daj mi decu da vidim”, napisala je Tanja, a Dušan je navodno odgovorio da spavaju, na šta mu je Tanja rekla: “Pe*eru”.

“Sram da te bude, meni tako da govoriš, otac tvoje dece”, napisao je Dušan, a Tanja je odgovorila: Kretenu, go*no, smrade, kukavice, ološu, lopove, gnjido, vaško”, pisala je navodno Tanja.

Dušan joj je na to poslao fotografiju povređenje noge i napisao: “I ti se meni tako obraćaš”, a ona: “Crko dabogda, pu!”, napisala je navodno Tanja.

Tanja mu je rekla da nema šta sa njim da prča i da želi svoju decu nazad, a on joj je rekao da zna gde žive. Tanja je navodno besnela pa mu je poželela da nikad nema sreće u životu i da ga zadesi sve najgore, a on joj je odgovorio: “Sve ove poruke će deca da pročitaju”, napisao je Dušan.

Tanja mu je onda napisala da ne treba da petlja decu u sve ovo i da o sve utiče loše na njih, a on joj je navodno odgovorio: Naravno da nije dobro za decu, pošto će da vide šta majka želi ocu”. On joj je potom rekao da sa njom želi da bude lepo, ali da ona nije normalna,a onda je nastavila da niže uvrede.i na kraju ga je blokirala. Kurir.rs/Pink.rs/M.M.