SUMNJALA SAM DA ME MUŽ VARA, ALI NISAM IMALA DOKAZE: Svukla sam mu GAĆICE dok je SPAVAO i sve je bilo JASNO!

SUMNJALA SAM DA ME MUŽ VARA, ALI NISAM IMALA DOKAZE: Svukla sam mu GAĆICE dok je SPAVAO i sve je bilo JASNO!

Povod za sumnju uvek može da se pronađe, a jedna Engleskinja je ubeđena da je suprug vara, i to sa njenom najboljom drugaricom, a dokaz je… izgled njegovog peni*a.

“Ja imam 44 godine, on 45, i zajedno smo 10 godina. Sa najboljom prijateljicom sam zajedno išla u školu i uvek smo bile kao sestre. Uvek sam smatrala da moj suprug i ona previše flertuju, a često se ljube u usta kada se pozdravljaju, što je za mene veoma čudno”, započinje ona svoju priču.

“Prošle godine, moja prijateljica je sređivala sobu za sina, i pozvala je mog muža da joj pomogne. On je kod nje bio stalno i to je trajalo nedeljama”, priča Engleskinja i nastavlja:

“Imao je izgovor da je mnogo posla trebalo da se uradi ali ja mu nisam verovala. Nekoliko dana kasnije, insistirao je na seksu, ali nije mogao da doživi erekciju i njegov penis je bio savijen”.

“Čitala sam da savijeni penis može da bude posledica žestokog seksa, a sve se dogodilo u vreme kada sam posumnjala da me on vara. Od tada, seks nam je užasan, jer čak i kada on može da postigne erekciju, njegov savijeni penis mi nanosi bol”, kaže žena.

“Sve vreme je tokom prošle jeseni svraćao kod moje drugarice, i uvek je imao gomilu izgovora. Ne znam šta da radim, nemam čvrst dokaz da me je zaista prevario, a bez toga ne želim da ga ostavim. Trenutno nemam izbora osim da ostanem u braku sa njim. Sigurna sam kada bih ga pitala da li je nešto bilo između njih, da bi mi se zakleo da se ništa nije dogodilo”, očajna je Engleskinja.

“Seksualni život nam je i dalje očajan, a ja ga odbijam zbog bola, i on je sve više frustriran zbog toga”, zaključila je Britanka.

Savet stručnjaka: Izgleda da vaš muž boluje od Pejronijeve bolesti, koju karakteriše deformacija kože unutar penisa, zbog čega polni organ izgleda nenormalno zakrivljen ili savijen. Ako je to slučaj kod vašeg muža, imajte u vidu i da je eventualni seks sa vašom prijateljicom, takođe i za nju i za njega bio bolan.

Neka obavezno ode što pre kod urologa. (Espreso.rs/Objektiv)

scroll to top