MLADOŽENJA UBIO MLADU NA SVADBI, razlog je bizaran: Gosti šokirani, OGLASILA SE POLICIJA!

MLADOŽENJA UBIO MLADU NA SVADBI, razlog je bizaran: Gosti šokirani, OGLASILA SE POLICIJA!

Mladu Oksanu Poludentsevu iz Sibira tokom vjenčanja je na smrt pretukao mladoženja Stefan Dolgič u naletu ljubomore i bijesa. Žena je upoznala Dolgiča dok je on bio u zatvoru, i čvrsto je vjerovala da može da ga promijeni i “izvede na pravi put”, izjavila je policija.

Vjenčanje se održavalo u njihovoj kući, a kako stoji u zapisniku, tokom proslave su se konzumirale enormne količine alkohola. Svjedoci kažu da je batinanje počelo jer je mladoženja bio ljubomoran na jednog od gostiju te je svoju tek vjenčanu suprugu optužio za “nepristojno ponašanje”.

Inspektor Kiril Petrušin izjavio je za NGS da je nasilnik počeo da udara suprugu. Kada je ubio, tijelo djevojke je potom odvukao do obližnjeg jarka i bacio.

Na vjenčanju je bilo još gostiju koji su svjedočili ovom brutalnom događaju, međutim kako navode, bili su previše uplašeni da bi intervenisali. Ipak, pozvali su policiju.

Dolgič je priznao ubistvo i određen mu je pritvor od dva mjeseca, dok traje istraga.

“Usljed pijanstva i ljubomore, vidio je neprijatelja u tek oženjenoj supruzi. Bio je ljubomoran na jednog od gostiju i to je prouzrokovalo skandal. Nesretna žena je znala za njegovu kriminalnu prošlost. Zapravo su se i upoznali u zatvoru dok je služio neku od ranijih kazni. Nije vjerovala da pijan čovjek ili bijesan može da počini ovakav zločin” zaključio je Petrušin. novi.ba

 

scroll to top