DOK SRBIJA BRUJI O ROMSKOJ SVADBI, LUKAS I CECA ZARADILI ZA 6 STANOVA: Detalji o CIFRAMA zaprepastili sve!

DOK SRBIJA BRUJI O ROMSKOJ SVADBI, LUKAS I CECA ZARADILI ZA 6 STANOVA: Detalji o CIFRAMA zaprepastili sve!

Fotografije sa romske svadbe u Rimu, na kojoj su su pevala neka od najvećih estradnih imena, poput Cece Ražnatović i Ace Lukasa, preplavile su društvene mreže. Danima se priča o tome koliko su novca porodice mladenaca uložile u gala slavlje u jednoj od najluksuznijih vila italijanske prestonice, a prema našim saznanjima, domaćini su potrošili 650.000 evra.

Iznajmljivanje luksuznog objekta košta 100.000 evra po danu, a s obzirom da su vilu domaćini uzeli na tri dana, samo za nju potrošili su 300.000 evra. Na meniju, osim pasti, kojih je bilo 20 vrsta, bilo je i kanapea, raznih sireva, supa, morskih plodova, salata, rižota ali i raznih specijaliteta od mesa.

Ipak, najviše pažnje privukla je torta, koja je bila na pet spratova, čija je vrednost bila 15.000 evra. Ni na piću se nije štedelo, osim flaširane vode, svreže ceđenih sokova, i alkohol je bio na visokom nivou. Pored žestine bilo je i najfinijih vina, kao i sampanjac čija je cena neverovatnih 1000 evra po boci.

Dakle, samo na piće dali su 50.000 evra. Ni na muzici se nije štedelo. Najbolje je prošla najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović. Njoj su gosti na svadbi isključivo davali bakšiš od 500 evra koja je pevačica sakupljala, a potom predavala muzičarima koji su je pratili. Spekuliše se da je Ceca zaradila ukupno 100.000 evra!

Nakon nje, najbolje je prošao Aca Lukas sa 50.000, nakon njega Jana Todorović sa 30.000, dok su Keba, Enes Begović i Šerif Konjevic inkasirali po 15.000 evra. Naravno podrazumevaju se i plaćene avionske karte i smeštaj u luksuznom hotelu. Svadbu je organizovala agencija za venčanja, koja je svoj rad naplatial 20.000 evra. Duplo više je otišlo na dekoraciju, a plaćen je i smeštaj gostiju, koji su došli iz svih krajeva sveta. Srbija Danas/Kurir

scroll to top