Splitska Vampirica poslužit će krv u ‘Večeri za 5’: Spava u lijesu, visi u hladnjači s mesom!

Splitska Vampirica poslužit će krv u ‘Večeri za 5’: Spava u lijesu, visi u hladnjači s mesom!

Prvi dan ću biti Japanka, drugi Cajka, treći Vampirica, četvrti magistra farmacije dr. Olja i peti dan ću biti ja – prava Olja – rekla je osebujna Einfalt Olja Einfalt (37) poznatija kao Splitska Vampirica sudjelovat će u splitskom tjednu ‘Večere za 5 na selu’, a gledateljima i kandidatima predstavit će se u ulozi – vampirice.

– Nisam se slučajno proglasila vampiricom, a za tu najnoviju ulogu sam se odlučila na svoj rođendan, 11. ožujka. Naime, okolina me je stalno sputavala i upućivala na moje godine i pojedine obrasce ponašanja koji idu ili ne idu u skladu s mojim godinama. Odlučila sam stati na kraj tome i postati vampirica – rekla je Olja u intervjuu za RTL i dodala:

– Ugrizao me vampir, rođena sam u 14. stoljeću i živjet ću vječno! To je poruka kako su godine samo broj i da se ne trebamo stavljati u okvire koje nam društvo nameće u određenim godinama. Osim toga, ta uloga ima i drugo značenje – mi smo društvo vampira! Gledamo samo kako ćemo nekoga ugristi i isisati mu krv, zar nije tako? Današnje društvo je postalo nemilosrdno i ta uloga je personifikacija mog pogleda na aktualno stanje – kaže.

Otkrila je i kako ljudi na prvu često govore: ‘Vidi ove lude koja misli da je vampir’, ali kada se bolje upoznaju s njezinim radom, tvrdi, shvate poantu.

– U ‘Večeri za 5 na selu’ svaki sam dan u novoj ulozi i svaki dan se iznova upoznajem s kandidatima. Prvi dan ću biti Japanka, drugi Cajka, treći Vampirica, četvrti magistra farmacije dr. Olja i peti dan ću biti ja – prava Olja – rekla je za kraj. 24sata.hr

scroll to top