OVO NIJE EMITOVANO NA TV-u! Marija PLJUNULA Miljanu posred face – PLJUVAČKA joj se slivala niz lice!

OVO NIJE EMITOVANO NA TV-u! Marija PLJUNULA Miljanu posred face – PLJUVAČKA joj se slivala niz lice!

Miljana Kulić nedavno je napravila rođendansku žurku, a kao iznenađenje u Beloj kući pojavio se njen dečko Lazar Čolić Zola. Njihov odnos je veoma turbulentan i već prve noći bilo smo svedoci žestoke svađe, a zatim i razmenjivanja nežnosti.

Marija Kulić se iznervirala što se produkcija potrudila da joj dovede pevača i da organizuje sve po Miljaninoj želji, a ona je veći deo rođendana provela u dvorištu razgovarajući i raspravljajući se sa Zolom.

Marija je bila mnogo razočarana u ćerku koja ponovo daje šansu dečku kojeg je optužila da kocka i koristi nedozvoljene supstance, te se “slomila” i plakala dok su je tešili cimeri iz Zadruge.

Sve ovo iznerviralo je Mariju koja je jednim potezom postala apsolutni hit na Instagramu. Društvenim mrežama se širi snimak koji nismo imali prilike da vidimo na TV-u, a na kom Marija pljuje Miljanu.

– Miljana, dođi Miksi – dozivala je Marija Miljanu umiljatim glasom, potom je pljunula posred lica i zalupila vrata. Zola je ostao u šoku nakon ovog Marijinog postupka. srbijadanas.com

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

najomiljeniji klip 💦

Objavu dijeli @ dnevnadozamiljanekulic

scroll to top