IMALA JE 317 KILOGRAMA I CIJELI SVIJET JE ISMIJAVAO ZBOG OVOG: Zaprepastit ćete se kad vidite kako danas izgleda, SMRŠALA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI!

IMALA JE 317 KILOGRAMA I CIJELI SVIJET JE ISMIJAVAO ZBOG OVOG: Zaprepastit ćete se kad vidite kako danas izgleda, SMRŠALA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI!

Sa svega 23 godine, Luis je imala zapanjujućih 317 kilograma. Kako je rekla popularnom doktoru Nau, oduvijek je muku mučila sa kilogramima, a rekla je i da je zbog teškog djetinjstva, čestih selidbi i nemogućnosti da na jednom mjestu stekne prijatelje, utjehu uglavnom tražila u hrani, što ju je i dovelo do takvog stanja.

– Sjećam se da mi je i kao djetetu jedino hrana donosila utjehu. Odrasla sam sa dvoje roditelja zavisnih od droge i stalno smo se selili. Mama i ja se nikad nismo slagale, stalno je bila ljuta i onda bih pobjegla kod tate u garažu, gdje bi mi on krišom davao grickalice i slatkiše – kaže Nikol.

Već kao tinejdžerka došla je do cifre od 317 kilograma. Tada već odavno, kaže, nije mogla da stane u kupatilo, već su morali da je kupaju u dvorištu. Dok je bila pod strogim nadzorom dr Naua, za godinu dana je Nikol smršala 73 kilograma. Međutim, čim je puštena kući u Teksas, kilogrami su počeli da se vraćaju. Onda je 2018. godine napravila značajan napredak i riješila da po prvi put nakon četiri godine pokuša da nađe posao.

U međuvremenu, udala se i dobila dvoje djece, ali i tužila emisiju jer, navodno, nisu ispoštovali ugovor po kome bi joj bili plaćeni svi medicinski troškovi, kao i pola godine životnih troškova, koje isplaćuju svim kandidatima.

Na Fejsbuku se redovno oglašava ali izaziva i brojne kontroverze jer odbija da pokaže slike cijelog tijela, pa fanovi vjeruju da se vratila na staru kilažu. Nikol je inače u cijelom svijetu ostala upamćena upravo po scenama tuširanja na tremu, jer ne može da stane u kupatilo. Nedavno je progovorila o tome kako je do te scene došlo.

– Producenti uvijek u svakoj emisiji pokažu između ostalog i scenu kupanja kandidata. Međutim, kada su došli kod mene, rekla sam im da ja fizički ne mogu da stanem u kupatilo i da se kupam na tremu. Rekli su mi da svakako to moraju da snime jer je takav koncept emisije, prikazuju svaki dio svakodnevice kandidata. To mi je bilo jako ponižavajuće, ali sam ipak pristala na to. Imala sam dvije opcije – da odbijem i ostanem bez pomoći ili da stisnem zube i pokušam da uz njihovu pomoć preokrenem svoj život – rekla je ona. novi.ba

scroll to top