ŽENE SE UDARALE ISPRED PRODAVNICE, ŠAKE SIJEVALE NA SVE STRANE: UDALJITE SE OD MENE, PA NI MASKU NEMATE…

ŽENE SE UDARALE ISPRED PRODAVNICE, ŠAKE SIJEVALE NA SVE STRANE: UDALJITE SE OD MENE, PA NI MASKU NEMATE…

Starija gospođa upozorila je dvije žene s djetetom u kolicima na protuepidemijske mjere. Prvo su se sukobile verbalno, a onda i fizički. Umiješao se i jedan dečko koji je pokušao obraniti gospođu.

-Molimo vas da se udaljite od mene i da držite distancu. A zašto ni masku nemate? – upitala je starija gospođa dvije žene s djetetom u kolicima. I tu je započeo prvo verbalni, zatim fizički nasrtaj na ženu koja ih je upozorila na sigurnosne protuepidemijske mjere.

Šokirani čitatelj snimio je sukob tri žena u utorak u samom centru Crikvenice ispred trgovine u Vinodolskoj ulici.

-Mlađa djevojka prva je nasrnula na stariju gospođu koja ih je napala zbog nenošenja maske i nepridržavanja socijalne distance. Nakon nekoliko minuta, umiješao se i jedan dečko koji je pokušao obraniti stariju gospođu, no onda su one krenule galamiti i vikati joj ružne riječi – ispričao je čitatelj 24 sata.hr.

-Nažalost, ja se nisam mogao zadržati pa ne znam kako je završilo, ali čuo sam kako je netko vikao da će zvati policiju – dodao je čitatelj.

PU Primorsko-goranska zaprimila je dojavu o ženama koje su se glasno svađale na ulici, no nisu nam mogli reći kako se sve na kraju završilo. hayat/narodnjaci.net

scroll to top