UŽIVAJU ZA SVE PARE! Lepa Brena sa suprugom Bobom Živojinovićem PROSLAVILA ROĐENDAN, a evo i KAKO (FOTO)

UŽIVAJU ZA SVE PARE! Lepa Brena sa suprugom Bobom Živojinovićem PROSLAVILA ROĐENDAN, a evo i KAKO (FOTO)

Boba Živojinović proslavio je 57. rođendan sa porodicom u Monaku, a dok su plovili francuskom rivijerom upriličili su i pravu mini-žurku.

Bobi i Breni nedavno su se na odmoru pridružili sin Viktor sa devojkom Sandrom, kao i Filip sa Aleksandrom Prijović i sinčićem Aleksandrom, pa su shodno tome iskoristili lep povod da proslave na otvorenom moru.

– Živojinovići su poznati kao veliki veseljaci, pa im je Bobin rođendan bio specijalna prilika da upriliče malo slavlje na svojoj jahti. Kako uživaju kada su svi na okupu i obožavaju različite morske specijalitete, odlučili su da za ovu priliku prirede gala ručak, za koji su bili zaduženi Viktor i Filip, i da se osame na otvorenom moru – otkriva izvor blizak Živojinovićima, i dodaje:

– Brena je naravno iznenadila supruga poklonom za 57. rođendan, a i snajke su se potrudile da obraduju Bobu simboličnim gestom. Bobi je srce bilo posebno puno jer su svi na okupu na njemu važan dan.

Lepa Brena je među prvima emotivno čestitala suprugu rođendan uz zajedničku fotografiju. srbijadanas/kurir/narodnjaci.net

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Happy birthday my love 💋❤️💝

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

scroll to top