UŽAS U BIH: MUŠKARAC ZAPALIO SOPSTVENU KUĆU!

UŽAS U BIH: MUŠKARAC ZAPALIO SOPSTVENU KUĆU!

U Modričkom naselju Dobor, u ulici Miloša Obilića broj 28, negdje oko 22 sata zapalila se kuća Nike.L. Policija je odmah po prijavi komšija izašla na lice mjesta i pozvala vatrogasce.

U 22,15 sati na lice mjesta su stigla dva vatrogasna vozila sa posadama i odmah su počeli da gase požar.

-Kada smo stigli do kuće zatekli smo požar u razbuktaloj fazi. Istraga će reći kako je došlo do požara ali prema našem iskustvu, vrlo lako bi moglo biti da je požar podmetnut. Nevjerovatno je da je požar istovremeno zahvatio potkrovlje i prvi sprata kuće, jedino je prizemlje ostalo neoštećeno. Trebalo nam je gotovo tri sata da lokalizujemo požar. – istakao je Dragan Stjepanić direktor Profesionalne vatrogasne jedinice u Modriči.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča lišili su slobode J.L. iz Modriče, zbog osnova sumnje da je izazvalo požar u porodičnoj kući vlasništvo svog oca, odnosno N.L. – saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Prema kazivanju komšija prvo se čula neka eksplozija i onda se pojavila buktinja na kući. Nezvanično smo saznali od komšija da otac i sin imaju porodičnih problem duže vrijeme.

Uviđaj su obavili policijskih službenika Policijske stanice Modriča i inspektora ze eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Polcijske uprave Doboj. hayat/narodnjaci.net

scroll to top