TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI: Ovo su 3 drugarice poginule u saobraćajnoj nesreći! Vraćale se sa žurke i stradale (FOTO)

TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI: Ovo su 3 drugarice poginule u saobraćajnoj nesreći! Vraćale se sa žurke i stradale (FOTO)

Drugarice Tatjana Gudž (15), Božidarka Đukić (23) i Marija Fekete (17) poginule su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 3.30 sati dogodila na putu između Kule i Ruskog Krstura, kada je “reno megan”, u kome su bile sa još troje prijatelja, sleteo u odvodni kanal.

Teške povrede zadobili su i Jovan V. (18) i M. S. (14), dok je vozač auta smrti, Mihajlo Sabadoš (23), lakše povređen. Nakon nesreće utvrđeno je da je vozio pijan, a izmereno mu je 1,5 promila alkohola u krvi.

– Šestoro mladih vraćalo se sa privatne žurke i svi su bili u jednom autu. Za volanom je bio Sabadoš, a pretpostavlja se da je trebalo da prijatelje razveze kućama, pošto nisu svi iz istog mesta. Međutim, na putu između Kule i Ruskog Krstura, sleteli su s puta, isprevrtali se i završila u kanalu. “Reno” je bio potpuno smrskan – priča izvor i dodaje:

– Na mestu nesreće preminule su Božidarka Đukić i Tatjana Gudž, dok je njihova drugarica Marija Fekete izvučena iz auta živa, ali je preminula u somborskoj bolnici.

Dvoje povređenoh tinejdžera prebačeni su u Dečju bolnicu KC Vojvodina i lekari im se bore za život.

– Mladiću je povređena kičma i probodena su mu pluća. Nalazi se na respiratoru, dok se Milica nalazi u komi. Oboje su u kritičnom stanju – objasnio je naš izvor i dodao da je jedno od njih dvoje i operisano. Uviđaj na mestu nesreće trajao je satima, a pretpostavlja se da je Mihajlo Sabadoš vozio prebrzo, kao i da je nesreću doprinelo njegovo pijanstvo. – Više tužilaštvo iz Somobora naložilo je da se Sabadošu odredi zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan. Njemu se na teret stavlja teško delo protiv bezbednosti saobraćaja – kaže izvor.

Bojan V., brat povređenog Jovana, kaže da je njegov brat kobne večeri bio u provodu sa društvom.

– Nadamo se da će preživeti. To su bile dobre devojke, drugarice, žao mi je jako. Trebalo je da i ja izađem sa njima, ali sam odlučio da ostanem kod kuće jer sam ujutru imao posla – kratko je rekao brat povređenog mladića.

Inače, u noći između subote i nedelje na srpskim putevima desile su se tri teške saobraćajne nesreće, u kojima je nastradalo petoro mladih. Osim tri devojke, život je izgubio motociklista Dragan A. (24), koji se prevrnuo na putu Ivanjica-Arilje, kao i Užičanin B. K. (28), koji je kolima sleteo u Zlatarsko jezero u Kokinom Bordu. kurir/narodnjaci.net

scroll to top