SNIMILI HIT COVER I ODUŠEVILI REGION: Nasljednica Šemse Suljaković i Isak Malkoč otpjevali poznati HIT bolje od originala! (VIDEO)

SNIMILI HIT COVER I ODUŠEVILI REGION: Nasljednica Šemse Suljaković i Isak Malkoč otpjevali poznati HIT bolje od originala! (VIDEO)

Iz muzičkog studija EV Kriger u zadnjih nekoliko mjeseci izlaze samo hitovi.

Donosimo Vam novi cover pod nazivom ‘A mene nema’ koju u originalu izvode Šemsa Suljaković i Sinan Sakić.

Kako su je mnogi nazvali nasljednicom Šemse Suljaković, Đula Velić nas oduševi nakon svakog novog covera sve više i više.

Isak Malkoč iz Cazina, koji se već dugi niz godina bavi muzikom pokazao je neizmjeran talenat i pokazao mnogim pjevačima kako se to radi. Više puta smo mogli da pročitamo da su Isaka Malkoča upoređivali sa Safetom Isovićem, doduše komentari na društvenim mrežama su ga izdvajali kao nekog ko bi mogao biti u rangu sa velikanima muzičke scene kao što je Safet Isović, Šaban Šaulić i drugi..

Zaista, ruku na srce, ovaj momak ima dar od Boga i ogroman talenat za pjevanje, te se iskreno nadamo da ćemo uskoro slušati još dobrih obrada od Isaka Malkoča.

Klavijaturista Nermin Nexa Delanović koji je muzička pratnja Isaka, važi za jednog od najboljih muzičara na našim prostorima. Tu je i video procukcija AE STUDIO koja nam je omogućila najljepše izdanje ovih talentiranih ljudi. Imali bi još mnogo toga da napišemo o ovim umjetnicima, ali najbolje da pogledate COVER i ocjenite sami. (narodnjaci.net)

 

scroll to top