PRISILJAVAO DECU DA PROSE! Kada ne bi doneli dovoljno novca, usledile bi batine – novac trošio na kocku i alkohol!

PRISILJAVAO DECU DA PROSE! Kada ne bi doneli dovoljno novca, usledile bi batine – novac trošio na kocku i alkohol!

Policija je uhapsila Beranca T.K. zbog sumnje da je prinuđivao svoju decu B.K. (14) i A.K. (20) da se bave prosjačenjem.

Novac koji su sticali na taj način morali su da predaju njemu da bi ga koristio za lične potrebe, odnosno za kupovinu alkohola i za kockanje.

Policija sumnjiči T.K. da je maloletnog B.K. prinuđivao na prosjačenje od njegove pete godine života, a ukoliko bi se desilo da mu novac ne donese ili da donese manju količinu novca, fizički ga je napadao i kažnjavao.

– Maloletni B.K. je zbog takvog načina života trpeo velike posledice koje su se odražavale na njegovo zdravlje, usled čega je često bio i na bolničkom lečenju – navode iz UP.

Takođe, na isti način je prinuđivao na prosjačenje i fizički zlostavljao i A.K. i to od njegove sedme do 16. godine života. Kada se sin tome suprostavio, Beranac ga je isterao iz kuće.

– T.K. je uhapšen i uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo trgovina ljudima, sproveden nadležnom državnom tužiocu u Bijelom Polju – zaključuju u policiji. Srbija Danas/CDM/narodnjaci.net

scroll to top