Poznati detalji stravične nesreće koja je uzdrmala javnost! Beba poginula, brat i roditelji povrijeđeni…

Poznati detalji stravične nesreće koja je uzdrmala javnost! Beba poginula, brat i roditelji povrijeđeni…

Sedamnaestomjesečna beba poginula je u stravičnoj nesreći koja se srijedu dogodila na lokalnom putu u blizini Teslića, a tom prilikom njegov mlađi brat i roditelji su povrijeđeni.

Prema nezvaničnim informacijama, u ovoj nesreći život je izgubila beba J.T., a povrijeđeni su njegov brat J.T. (2020), majka Violeta (23) i otac Sanel (31) iz Teslića, javlja portal SrpskaInfo.

U Policijskoj upravi Doboj rekli su, navodeći inicijale, da se nesreća dogodila na regionalnom putu Tedin Han – Bistričak u mjestu Mladikovine kod Teslića.

– Do nesreće je došlo kada su se sudarili automobili „mercedes“, kojim je upravljao Sanel T., i „audi A6“, za čijim volanom je bio Drago J. (70), takođe iz Teslića – pojasnili su u policiji.

Oni su dodali da je povrijeđenim ljekarska pomoć ukazana u Službi hitne pomoći Teslić i da su zatim prevezeni u dobojsku bolnicu. Mještani Mladokovine i poznanici porodice koju je zadesila tragedija juče su bili u šoku i kažu da ih je sve veoma pogodila ova teška nesreća.

– Čuo sam da je Drago J. sa svojim „audijem“ preticao automobil na jednom pravcu i zatim došao do krivine, a u tom trenutku iz suprotnog smjera naišao je „mercedes“ u kojem je bila porodica. Tada je došlo do direktnog sudara – rekao je jedan od poznanika nesretne porodice.

Prema njegovim riječima, sudar je bio stravičan, a mladić kojeg je Drago prestigao je odmah istrčao iz svog automobila i krenuo pomagati povrijeđenima.

– On je zvao Hitnu pomoć i krenuo da izvlači povrijeđene iz vozila, međutim kada su izvadili bebu ona nije davala znakove života. Vidjeli su da je preminula i da joj ne mogu pomoći. To je veoma pogodilo sve koji su bili tu – kaže sagovornik Srpskainfo.

Dodaje da i Drago i ova porodica žive upravo u Mladikovini, a da Drago inače radi u inostrastvu i da povremeno dolazi kući.

– Sanel je veliki borac i dobar čovjek. Riječ je o osobi koja sve radi kako bi obezbijedila što bolje uslove za svoju porodicu. Nikada o njemu nisam čuo nijednu ružnu riječ. Koliko znam, sada radi u šumi, a ranije se bavio i nekim drugim poslovima – dodaje pomenuti mještanin.

Kaže da se na ovom dijelu puta i ranije događale saobraćajne nesreće, ali da nijedna nije bila tragična kao ova.

Nakon saobraćajne nesreći povrijeđenoj bebi (četiri mjeseca) i njenim roditeljima Sanelu i Violeta T. ljekarska pomoć je prvo ukazana u bolnici u Tesliću, a zatim su prebačeni u Doboj, piše Srpskainfo.

– Pacijenti koji su primljeni nakon saobraćajne nesreće u Tesliću, u četvrtak su otpušteni iz naše ustanove zadovoljavajućeg opšteg stanja – rekli su u juče u Bolnici „Sveti apostol Luka“ Doboj. bh-index/narodnjaci.net

scroll to top