MNOGI MORAJU DA OD NJE UČE! Nasljednicu Šemse Suljaković objavio Kemal Malovčić na officijalnoj stranici (VIDEO)

MNOGI MORAJU DA OD NJE UČE! Nasljednicu Šemse Suljaković objavio Kemal Malovčić na officijalnoj stranici (VIDEO)

Medijsku pažnju u nekoliko zadnjih mjeseci sve više dobija plavokosa ljepotica o kojoj  smo do sad pisali bezbroj puta.

Ni ovoga puta nismo ostali ravnodušni. Naime, radi se o Đuli Velić koja je zasigurno nova, velika zvijezda.

Svojim glasom nas je mnogo puta podsjetila na kraljicu narodne muzike Šemsu Suljaković koja i dan danas vrijedi za nekog velikog u muzičkom svijetu narodne muzike na našim prostorima.

Neizmjerni talenat koji pokazuje ova mlada djevojka prepoznao je cijeli region. Svojim nastupima na Grandu i ostalim velikim televizijama dokazala je da je potencijalna zvijezda koju će region da ima.

Kemal Malovčić prije nekoliko dana objavio je novi Đulin ‘cover’ na svojoj officijalnoj stranici gdje je u roku od nekoliko minuta facebook bio preplavljen njenim talentom.

Ne možemo da ne spomenemo i njenog oca koji je direktor muzičke produkcije EV KRIGER, koji je prije nekoliko dana izbacio i novu pjesmu Kemala Malovčića – Bore, koja je oduševila region i vratila Kemalu stari sjaj.

Tu je naravno i video produkcija AE STUDIO (+387 62 / 878 – 872) na čelu sa gospodinom Enisom Fakićem koja nam je najavila još mnogo dobrih spotova.

U prilogu: ‘Đula Velić – O srce stani’ (narodnjaci.net)

Đula Velić – O srce stani |COVER|

Đula Velić – O srce stani |COVER|Video production: AE StudioDirected by: Enis Fakić +387 62 / 878 – 872Music studio: Velic EnesEnes Velic – Kriger+387 61 / 849 – 765

Gepostet von AE Studio am Donnerstag, 23. Juli 2020

scroll to top