Mesecima cvetala ljubav, a onda je Radomir zapalio Zoricu: Šta se krije iza svirepog zločina na Novom Beogradu?

Mesecima cvetala ljubav, a onda je Radomir zapalio Zoricu: Šta se krije iza svirepog zločina na Novom Beogradu?

Radomir Blagojević (52) koji je bezinom polio, a potom zapalio svoju bivšu partnerku Zoricu Kalinić (66) nekoliko nedelja pre napada na društvenim mrežama je objavljio njene fotografije i slatkorečive reči.

Nakon toga, Radomir je u jednom od komentara napisao da ga je “lagala” i da ga “više ne zanima”.

– Zorice, nemoj više da pitaš za mene, ne zanimaš me. Lagala si me. Čak si dala nekom tvoj broj, ne poznaješ ga, zvao te je, razovarala si sa njime sat i osam minuta… – napisao je u jednom komentaru Blagojević.

Kako su nakon brutalnog napada na nesrećnu ženu otkrili poznanici Zorice i Radomira, njih dvoje su se upoznali preko društvenih mreža, a potom započeli vezu. Radomir je često na svom profilu objavljivao Zoričine fotografije, dok je u komentarima za nju mesecima imao samo lepe reči. A potom je počeo da je vređa.

Blagojević je 13. jula na Novom Beogradu presreo i Zoricu živu zapalio. Nesrećna žena je, usled opekotina koje je zadobila, preminula na VMA u Beogradu.

Blagojević se nakon zločina skrivao nekoliko dana, a potom je uhapšen u Sederevu gde je i živeo. On se tereti za krivično delo teško ubistvo na svirep način i nalazi se u pritvoru.

Radomir je Zoricu presreo u ulazu zgrade u kojoj je živela u Surčinskoj ulici kad se vraćala iz prodavnice. Prišao joj je s leđa, udario je i žena je pala. Nakon toga ju je polio bezinom iz kanistera koji je sa sobom doneo, pa je zapalio.

Nesrećna žena je dozivala upomoć, međutim niko je od stanara zgrade nije čuo. Teško povređena žena je uspela da ustane, i zakucala je na vrata jednoj porodici koji je, šokirani, nisu ni prepoznali. Kako su ispričali žena je bila gola, jer joj je odeća izgorela, kosa joj je bila spaljena, a po telu je imala velike opekotine.

Oni su odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju, a Zorica je bila svesna i rekla da ju je neko napao iza leđa.

Osumnjičeni Radomir tih dana je radio u blizini njene zgrade kao građevinski radnik. Kako se saznaje Zorica se danima pre napada prijateljima žalila da ima problema sa Radomirom, da joj preti, kao i da je više puta nasrtao na nju i da ne želi da ima više nikakav kontakt sa njim.

Navodno, Zorica ga je i ostavila, ali on to nije hteo da prihvati. srbijadanas/blic/narodnjaci.net

scroll to top