“GDE JE MOJA MARIJA?” Devojčica (14) se PROBUDILA IZ KOME nakon nesreće kod Kule i odmah pitala za POGINULU SESTRU!

“GDE JE MOJA MARIJA?” Devojčica (14) se PROBUDILA IZ KOME nakon nesreće kod Kule i odmah pitala za POGINULU SESTRU!

Milica Stajšić (14) iz Kule, koja je teško povređena u stravičnom sudaru, kada su joj poginule i sestra i najbolja drugarica, probudila se iz kome.

– Milica je mnogo bolje sada i nije više u komi, rekli su nam preko telefona lekari sa Instituta. Čim je otvorila oči i postala svesna, prvo što je progovorila bilo je: “Gde je moja Marija?”. Ne znamo šta su joj rekli, samo znamo da nisu čemernu istinu. Milica još ne zna da više nema njene sestre Marije i najbolje drugarice Tanje, od koje se nije odvajala – kaže Šijak.

Podsetimo, tragedija se dogodila u zoru 5. jula, kada je Mihajlo Sabadoš (23) sleteo autom u kanal. Pored Miličine sestre po majci Marije Fekete (17) i njene najbolje drugarice Tatjane Gudz (15), poginula je i Mihajlova devojka Božidarka Đukić (23). Sa Milicom u bolnicu je prevezen i Jovan Viljanac (17), koji se i dalje nalazi na respiratoru.

Miličin očuh objašnjava da će njen oporavak dugo trajati jer, osim ozbiljne povrede vrata, ima i hematome na plućima i povredu ruke.

– Ti hematomi nisu veliki, ali moraju da se prate. Milica će da nosi kragnu dok joj ne zarastu povrede vrata – kazao je Šijak.

Majka i očuh povređene devojčice na strašnim su mukama jer su im iz bolnice saopštili da porodica mora da saopšti Milici da je u nesreći stradala njena sestra Marija, kao i drugarica Tatjana.

– Joj, ne znamo šta da radimo! Čupamo kosu i razmišljamo kako će Milica preživeti kad čuje da je Tanja preminula još na cesti, a da joj i sestri nije bilo spasa iako ju je Hitna pomoć vozila u bolnicu. Molili smo lekare da oni to nekako saopšte Milici, ali su nam rekli da je to zadatak porodice. Treba da se vidimo sa psihologom da nas posavetuje kako da izvedemo da Milica najlakše prihvati tešku istinu – rekao je očuh devojčice. srbijadanas/republika/narodnjaci.net

scroll to top