DETETU NIJE BILO SPASA! Ostavila ga je mesec dana pre nego što je trebalo da rodi njihovog sina, za ono što je uradio zaslužuje DOŽIVOTNU ROBIJU!

DETETU NIJE BILO SPASA! Ostavila ga je mesec dana pre nego što je trebalo da rodi njihovog sina, za ono što je uradio zaslužuje DOŽIVOTNU ROBIJU!

Aron Mekenzi (26) optužen je za ubistvo bivše devojke Keli Meri Fovrel u “podmuklom i kukavičkom napadu”, nakon što joj je upao u stan i izbo je 21 put.

Ljubomorni bivši dečko ubio je devojku u poodmakoj trudnoći i bebu u njenom stomaku zato što ga je napustila i započela vezu s drugim muškarcem.

Keli Fovrel (26) je bila je u osmom mesecu trudnoće kada ju je 29. juna prošle godine napao u spavaćj sobi u Tornton Hitu, na jugu Londona. Bebu, njihovog nerođenog sina Rajlija, izvukli su carskim rezom, ali je dečak imao teško oštećenje mozga i preminuo četiri dana kasnije.

Par se zabavljao nekoliko godina, ali ga je ona 2019. ostavila i započela vezu s drugim. Mekenzi se ušunjao u njenu spavaću sobu u prizemlju i nasmrt je izbo. Ubod dubok 20,4 centimetara probušio joj je grudi, rečeno je na suđenju.

Žrtvina sestra Melisa, koja je sa sinom Mateom spavala u susednoj sobi, čula je sestru kako vrišti usred noći. Kada je ušla u sobu, videla je krv i pomislila da se nešto desilo s bebom, ali onda je ugledala duboku ranu na sestrinoj ruci. Posle su ušli i ostali članovi porodice, pokušali da je reanimiraju, a kada je stigla hitna pomoć, već je bilo prekasno.

Mekenzi je poricao sve optužbe, a dan posle zločina otišao je na čas vožnje kao da se ništa nije desilo. Istog dana ga je posetila policija da mu saopšti šta sedogodilo. Slagao je da je u vreme zločina bio kod majke u Pekamu i da je spavao celu noć, ali je na kraju ipak priznao zločin. srbijadanas/the sun/narodnjaci.net

scroll to top