Zahvaljujući policajcu i prodavcu voća spašena dva života! Nastradali mladić ispao iz vozila, a suputnici ostali zarobljeni u Passatu!

Zahvaljujući policajcu i prodavcu voća spašena dva života! Nastradali mladić ispao iz vozila, a suputnici ostali zarobljeni u Passatu!

Svjedok nesreće koja se dogodila u noći sa srijede na četvrtak, na magistralnom putu M-5 u Grabljama kod Busovače, pri kojoj je u slijetanju “pasata” u rijeku Lašvu poginuo A.M. (27) iz Visokog javio se portalu Grad Busovača i ispričao šta se dešavalo te noći.

Svjedok čije je ime i prezime poznato redakciji ističe, kako je imao potrebu da ispriča što se zapravo tog jutra događalo.

– Vaš članak vezano za tu nezgodu je točan osim onog dijela gdje piše da su dvije osobe se uspjele spasit tako sto su iskočile iz auta. Pomenute osobe se nisu same spasile, nego su do dolaska policije bile u vozilu gdje su tom prilikom dozivale u pomoć. Do dolaska policije vozilo se skoro cijelo napunilo vodom, ali skroz mali prostor ostao je da dođu do zraka. Brzom intervencijom policije, točnije policijskog službenika PS Busovače Samera Pezića, koji je zajedno s vlasnikom štanda koji uz cestu prodaje voće, skočio u rijeku Lašvu i dvije osobe koje su dozivale pomoć izvukli iz pomenutog vozila. Trećeg nisu uspjeli pronaći nažalost – stoji u njegovoj poruci.

– Gospodin koji je prodavao voće zove se Zehrudin, ali je njegovo prezime ostalo nepoznato. Na koncu nije važno ni ime, ni prezime, važno je i veliko djelo koje učiniše toga jutra, kad se nažalost jedan mladi život ipak ugasio – dodao je svjedok nesreće. bh-index/narodnjaci.net

scroll to top