(VIDEO) ZNAK ZAHVALNOSTI! Sarajka doktoru poklonila cvijeće uz neobičnu poruku…

(VIDEO) ZNAK ZAHVALNOSTI! Sarajka doktoru poklonila cvijeće uz neobičnu poruku…

Na videosnimku koji je poslan redakciji portala Klix.ba doktor Gavrankapetanović je kazao kako mu je cvijeće donijela draga Fadila.

“Čestitke našem dragom profesoru. Jedan gerber za sabur od 1.000 dana, drugi gerber za slobodu. Treći gerber za ljubav od cijele Bosne i Hercegovine i Sarajeva, kao i od moje Mime i Fadilice. Iskrene čestitke iz duše i sve su vam riječi bile kao iz Kur’ana”, kazala je Fadila dok je poklon predavala doktoru Gavrankapetanoviću.

Osim Fadiline, čestitke doktoru Gavrankapetanoviću stižu sa svih strana, a on bi od 1. jula trebao preuzeti funkciju v.d. direktora Opće bolnice “Abdulah Nakaš” u Sarajevu i zamijeniti trenutnog direktora Zlatka Kravića kojem je istekao mandat i koji nije konkurisao ponovo za ugovor na ovoj funkciji.

Prof. dr. Gavrankapetanović je bio direktor Klinike za ortopediju na KCUSU-u, a operisao je pacijente u najpriznatijim svjetskim ortopedskim klinikama. Krajem 2017. godine je otišao s KCUS-a i sada trenutno radi u Općoj bolnici. klix/narodnjaci.net

scroll to top