(VIDEO) NEZAPAMĆENI UŽAS! Otela drugaricinu ćerku sa namerom da je SI*UJE, nesrećna devojčica DROGIRANA!

(VIDEO) NEZAPAMĆENI UŽAS! Otela drugaricinu ćerku sa namerom da je SI*UJE, nesrećna devojčica DROGIRANA!

Slučaj nestanka desetogodišnje devojčice Markele koja je 11. juna oteta ispred škole u Solunu već danima je glavna tema u Grčkoj. Devojčica je vraćena roditeljima nakon gotovo 48 sati opsežne potrage, a ispostavilo se da ju je otela porodična prijateljica (33) sa namerom da je siluje.

Dete je pronađeno prošle sedmice na jednoj benzinskoj pumpi, vidno uznemirena i pomalo pogubljena. Ispostaviće se da je dete bilo drogirano.

Ubrzo je privedena žena (33), koja je navodno prijateljica porodice. Ona je kobnog dana došla ispred škole koju Markela pohađa i nagovorila je da pođu zajedno. Prema rečima Markelinih drugara iz škole koji su je poslednji put videli, devojčica je odšetala sa ženom crvene kose. Međutim, umesto kući, otmičarka je devojčicu odvela u jedan stan u naselju Kalamarija, gde joj je sipala drogu u piće.

Nakon toga je dete našminkala i fotografisala, možda čak i bez odeće. Pojedini mediji pišu da je osumnjičena priznala da je uzela devojčicu jer je želela sa njom da ispuni svoje seksualne fantazije. Na saslušanju je navodno rekla kako je privlače maloletne devojčice. Međutim, policija sumnja da se iza svega krije lanac trgovine ljudima i da je devojčica oteta kako bi bila prodata u belo roblje.

Osumnjičena je uhapšena u sredu u Kateriniju, dok je bila kod frizera, pokušavajući da promeni lični opis, pošto su je kamere prethodno snimile ispred škole kako razgovara sa devojčicom. U stanu gde je navodno držala devojčicu pronađena je odeća koju je nosila na dan otmice.

Devojčica navodno nije silovana, ali je Markela u policiji rekla da ju je otmičarka oborila na krevet, legla preko nje i trljala se u nju, a dete, budući da je bilo drogirano, nije imalo snage da je odgurne.

Osumnjičena se trenutno nalazi u pritvoru i na teret joj se stavlja više krivičnih dela. srbijadanas/telegraf/narodnjaci.net

 

scroll to top