(VIDEO) DOK JE POPRAVLJAO AUTO IZ KUĆE SE ZAČULI VRISCI I ZAPOMAGANJE: Kada je policija videla koga drži unutra šokirali se!

(VIDEO) DOK JE POPRAVLJAO AUTO IZ KUĆE SE ZAČULI VRISCI I ZAPOMAGANJE: Kada je policija videla koga drži unutra šokirali se!

Na društvenim mrežama je nedavno procureo video snimak koji je privukao veliki broj gledalaca. Video je ispraćen mnoštvom komentara, kako pozitivnih tako i onih negativnih.

Neki su njegov sadržaj okarakterisali kao “neslanu” šalu, dok je ona druga polovina gledalaca sa oduševljenjem prihvatila ovu na prvi pogled “uznemirujuću” priču zabeleženu video kamerom nepoznatog snimatelja.

Priča je smeštena u dvorište nepoznatog aktera koji popravlja svoj automobil, dok se iz njegove kuće čuju zastrašujući, ženski, zapomagajući krici koji mole za pomoć. Ono što se jasno čuje, jesu reči “Pusti me napolje!”.

Dok nepoznati muškarac u miru popravlja svoj auto i ne obazire se na zvuk, ovi krici i zapomaganje je uznemirilo komšiluk koji je odmah prestravljeno pozvao policiju shvativši da njihov “komšija” u svom domu zapravo drži taoca!

Policajci koji su se u tren oka pojavili na ovom imanju su zamolili gospodina da “odmah pusti” iz svog doma osobu čiji je poziv za pomoć prijavio komšiluk. Domaćin je ostavio svoj alat i otišao po “taoca”, vidno nepotrešen i prijateljski nastrojen, što je dodatno zbunilo policajce.

Policijsku patrolu je naredni prizor je ostavio u potpunom šoku! Čovek je iz svoje kuće na ruci izneo velikog papagaja Aru!

– Rambo, reci zdravo – rekao je kroz smeh vlasnik “zatočenika”, što je iskreno nasmejalo policajce koji su shvatili da su očigledno “naseli” na celu priču.

Ono što bi se moglo prepisati istini jeste da je Rambo jedno vreme zaista bio “zatočenik” kaveza tinejdžera koji ga nije nikada puštao na slobodu. “Pusti me napolje” jeste ono što mu je oduvek bilo potrebno da nauči da izgovori.

Rambo je nakon ovog snimka postao heroj komšiluka. srbijadanas/narodnjaci.net

 

scroll to top