UVODE OVE NAJSTROŽIJE MJERE?! VUČIĆ SE OGLASIO: Sve će se znati u ponedjeljak!

UVODE OVE NAJSTROŽIJE MJERE?! VUČIĆ SE OGLASIO: Sve će se znati u ponedjeljak!

Velike su šanse da u ponedeljak budu predložene nove mjere na Kriznom štabu ako se nastavi ovakav trend rasta broja obolelih od korona virusa, saznaje “Blic”.

Iako se spekulisalo da su se pojavile prve pukotine u mišljenjima izmedju članova Kriznog štaba iz redova struke međusobno, kao i između njih i Vučića s druge strane, “Blic” saznaje da to nije slučaj i da u Kriznom štabu zasad svi razmišljaju na istom tragu.

– Uveliko se razmišlja šta ćemo dalje. Znajući Vučića, on sigurno neće podilaziti narodu, već je spreman da predloži zaoštravanje mjera. Ako se korona ne stavi pod kontrolu, Vučić je spreman da Kriznom štabu predloži ponovno uvodjenje nekih od najoštrijih mjera – kaže izvor “Blica” iz Kriznog štaba.

– Predsjednik Vučić je, kaže, od početka imao veliko povjerenje u dr. Kona, pa je tako i u ovom slučaju spreman da prihvati njegove predloge – dodaje izvor.

Presudno za dalje odlučivanje u ponedeljak biće dalji razvoj sa brojem zaraženih u subotu i u nedelju. Kada te brojke budu poznate, kao i opšti razvoj situacije, na sjednici u ponedjeljak biće razmatrano moguće uvodjenje novih mjere u borbi protiv pandemije u Srbiji. blic/narodnjaci.net

scroll to top