SVIMA ZA OKO ZAPAO OVAJ DETALJ! Dušica objavila prvu sliku s liječenja!

SVIMA ZA OKO ZAPAO OVAJ DETALJ! Dušica objavila prvu sliku s liječenja!

Dušica Jakovljević našla se u središtu interesovanja domaćih medija u proteklih sedmicu dana, nakon čega se povukla iz javnosti.

Podsjetimo, iako mediji bruje o tome kako je voditeljka navodno zaražena korona virusom, ona odbija da potvrdi ili demantuje ove navode.

Nakon posete infektivnoj klinici, Dušica je ostala aktivna na društvenim mrežama, ali sve dosad nije objavila nijedan video zapis.

Ipak, Jakovljevićeva je u kasnim večernjim satima objavila snimak na kom demonstrira svoje umijeće znakovnog jezika.

Dušica Jakovljević je samo par dana nakon proslave organizovane u domu folk dive Svetlane Cece Ražnatović povodom rođenja unuka Željka, sina Bogdane i Veljka Ražnatovića, primljena na Infektivnu kliniku zbog sumnje na korona virus, poslije čega se veliki broj zvanica sa pomenute proslave testirao. U ponedjeljak, 8. juna, voditeljka je izašla iz bolnice, a u medijima je osvanula vijest da je zaražena korona virusom. Vijest koju ona sve do sada nije ni potvrdila, ni demantovala. Jedino što je podijelila bila je vest da su njena djeca negativna na virus.

– Zbog moje dece i na njihovo insistiranje, radi njihovog normalnog života, objaviću da su se oni testirali i da su upravo stigli njihovi rezultati, a to je da su oboje, i Anđela i Ognjen, negativni na korona virus – napisala je voditeljka. novi/narodnjaci.net

scroll to top