SRAMOTA! Prevaranti hoće da zarade na BOLESNOJ DEVOJČICI, lažni instagram profil IZAZVAO BURU!

SRAMOTA! Prevaranti hoće da zarade na BOLESNOJ DEVOJČICI, lažni instagram profil IZAZVAO BURU!

Ivana Đokić iz sela Plana kod Paraćina šokirala se kada je sliku svoje ćerke videla na pozivu za pomoć devojčici oboleloj od raka.

Nažalost, njena ćerka Andrijana (19) zaista boluje od teške bolesti, ali njoj nije potrebna novčana pomoć za lečenje, niti su ona ili njena majka bilo kome dozvolili da njenu sliku koriste u te svrhe. Na instagram profilu “za.sonju”, koji poziva na pomoć, stoji da se obolela devojčica zove Sonja i da ima 14 godina. Neko je zloupotrebio Andijanu kako bi, verovatno, stekao određenu novčanu korist.

Ona je potvrdila da je reč o fotografiji njene ćerke.

Za medije je ispričala da zna o čemu se radi, ali je jasno da je neko zloupotrebio fotografiju deteta da bi dobio nekakav novac. Dodaje da njena ćerka ima kancer na moždanom stablu, od čega se leči praktično od rođenja.

Kako kaže, oni su živeli u lošim materijalnim uslovima, pa je pre više godina bila pokrenuta humanitarna akcija. Sada nisu tražile pomoć na društvenim mrežama.

Andrijana je sada dobro, ali i dalje se bori sa teškom bolešću. Narednih dana predstoji joj kontrola u Kliničkom centru u Kragujevcu. Njena slika koja je objavljena na instagramu nastala je 2015. godine. Neko kao da je to dobro znao, pa je napisao da devojčica Sonja ima baš 14 godina.

Slučaj je prijavljen policiji. srbijadanas/telegraf/narodnjaci.net

scroll to top