SAŠA POPOVIĆ UPRAVO UŽIVO U EMISIJI OTKRIO KO JE ZARAŽEN KORONA VIRUSOM: Sledili se kad su čuli ko je u pitanju!

SAŠA POPOVIĆ UPRAVO UŽIVO U EMISIJI OTKRIO KO JE ZARAŽEN KORONA VIRUSOM: Sledili se kad su čuli ko je u pitanju!

On je naveo da se Žika ponašao maksimalno odgovorno, te da se podvrgao testovima i u izolaciji sačekao rezultate koji su potvrdili da je zaražen Direktor “Granda” Saša Popović obratio se u emisiji uživo nakon što je potvrđeno da Žika Jakšić ima korona virus.

U emisiji “Zvezde Granda – specijal”, koja se uživo emituje na Prvoj televziji, autor i voditelj emisije Saša Popović potvrdio je da se Žika nije pojavio na snimanju emisije i da je upravo korona razlog njegovog odsustva.

On je naveo da se Žika ponašao maksimalno odgovorno, te da se podvrgao testovima i u izolaciji sačekao rezultate koji su potvrdili da je zaražen.

Na ovaj potez odmah je odreagovala Žikina bivša supruga, voditeljka Dajana Paunović, koja je izrevoltirana time što je Saša Popović u emisiji uživo govorio o ovome.

– Ja sam iznenađena i zgranuta da neko umesto Žike objavljuje njegove rezultate, a da to nije učinio neko ko je testiran i to na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. U ovom slučaju bi moj bivši muž trebalo da javno izađe i kaže šta ima – rekla je. Dajana. Espreso/narodnjaci.net

scroll to top