SAD GA VIDIŠ, SAD GA NE VIDIŠ! “Vračara” tražila da novac stavi u foliju radi obreda, “nestalo” mu 10.000 KM!

SAD GA VIDIŠ, SAD GA NE VIDIŠ! “Vračara” tražila da novac stavi u foliju radi obreda, “nestalo” mu 10.000 KM!

Žena čiji su inicijali P. Đ. iz Srbije lišena je slobode na graničnom prelazu Popovi kod Bijeljine na osnovu raspisa teslićke policije, jer je u tom gradu navodnim vračanjem prevarila oštećeno lice od kojeg je otuđila 10.000 KM, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Žena je uhapšena u utorak, 16. juna, a tešku krađu počinila je u četvrtak, 11. juna.

Iz policije navode da za P. Đ. postoji osnov sumnje da je došla u kuću u vlasništvu lica čiji su inicijali R .J. iz Teslića, te od istog tražila da iznese sve što ima od novca i dragocijenosti da nad istim izvrši obred vračanja kako bi pomogla.

– Tokom obreda navedeno lice je tražene predmete zapakovalo u foliju koju je stavilo u plastičnu vrećicu, a nakon što je završilo obred vračanja i napustilo kuću, oštećeno lice je primijetilo da u vrećici nema novca u iznosu od preko 10.000 KM – navodi se u saopštenju.

Službenici Policijske stanice Teslić došli su do saznanja da je navedeno lice izvršilo ista krivična djela i na području Policijskih uprava u Baljaluci i Trebinju, o čemu su isti i obaviješteni radi preduzimanja daljih mjera i radnji u cilju dokumentovanja predmeta.

Uhapšena žena je juče uz izvještaj o izvršenom krivičnom djelu predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj. fokus/srna/narodnjaci.net

scroll to top