PRAVDALA SE! Pogledajte koje detalje je Tijana Ajfon otkrila tužilaštvu!

PRAVDALA SE! Pogledajte koje detalje je Tijana Ajfon otkrila tužilaštvu!

Tokom saslušanja u Tužilaštvu i Sudu BiH Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, negirala je krivicu i odbacila optužbe da je ona organizovala i dovela djevojke u vikendicu u Suhom Polju kod Bijeljine, saznaje Srpskainfo.

Prema našim informacijama, Tijanu policija i tužilaštvo tereti da je ona bila jedan od organizatora o.gija i k.kainske žurke u Bijeljini i da je njen “posao” bio dovođenje djevojaka u spomenutu vikednicu.

– Tijana je prilikom ispitivanja odbacila te navode i tvrdila da je ona samo došla na žurku, na koju je bila pozvana – istakao je izvor Srpskainfo.

Većina uhapšenih je puštena na slobodu, dok su za njih pet određene mjere zabrane. Međutim, jedino je Tijani određen jednomjesečni pritvor.

Iz advokatske kancelarije „Stevanović“, koja zastupa Tijanu, najavili su da će u što kraćem roku uložiti žalbu na ovu odluku Suda BiH.

– Maskimovićevu i još osam osoba, Tužilaštvo tereti da su počinili više krivičnih djela. Terete ih za udruživanje radi činjenja krivičnih djela u vezi sa navođenjem na međunarodnu pros..tuciju, krijumčarenje osoba i omogućavanje u uživanju opojnih dr.ga – pojasnili su u pomenutoj advokatskoj kancelariji.

Prema njihovim riječima, radi se o vrlo kompleksnim optužbama, a jedino Tijani nema državljanstvo BiH i jedino je njoj određen pritvor koji ne može trajati duže od 30 dana.

– Sam postupak je bio iscrpljujući i za osumnjičene i za advokate, pošto je sve trajalo od četvrtka do subote – dodali su u advokatskoj kancelariji Stevanović. Srpskainfo/narodnjaci.net

scroll to top