OVO JE KUĆA U KOJOJ SE DESILO STRAVIČNO UBISTVO: Marinina majka je bila na spratu, KAD JE SIŠLA DO KĆERKE zatekla je stravičan prizor!

OVO JE KUĆA U KOJOJ SE DESILO STRAVIČNO UBISTVO: Marinina majka je bila na spratu, KAD JE SIŠLA DO KĆERKE zatekla je stravičan prizor!

Cure i novi detalji o ubojstvu u jutrošnjem ubojstvo u Cetingradu. Razlog tragedije su očito bračne nesuglasice. Do prije nekoliko mjeseci suprug Dragan (1983.) i supruga Marina (1984.) živjeli su u obiteljskoj kući u Šiljkovači koje je udaljena svega par kilometara od Cetingrada. Ona je bila zaposlena u sanitetu, dok je on imao vlastiti OPG i bavio se uzgojem ovaca.

Marina je zatrudnjela kao srednjoškolka te su se potom vjenčali. Bili su dragi i imućni ljudi. Prije nekoliko mjeseci došlo je do nesuglasica kad je Marina otišla živjeti kod majke u Cetingrad i sa sobom je povela i djecu. Jutros u 8 sati Dragan je došao do kuće, ostavio auto na parkingu i pozvonio na vrata. Upucao ju je na kućnom pragu, a potom je, po pričama očevidaca, presudio i sebi, piše Jutarnji.

Marina je navodno davala znakove života i pola sata nakon pucnja, ali ju nisu uspjeli spasiti. Za vrijeme zločina, Marinina majka je obilazila djecu koja su spavala na katu kuće. Kad se spustila, dočekao ju je stravičan prizor. Iza sebe su ostavili troje djece.

Za Večernji list je potvrđeno da je pokojni suprug bio prijavljen za obiteljsko nasilje i da je imao izrečenu mjeru zabrane prilaska supruzi koja je bila na snazi.
Zamjenik Županijske državne odvjetnice Dubravko Skolan rekao je pak da je za sada prerano reći je li tu riječ o ubojstvu i samoubojstvu, ali da će uskoro “imati činjenice koje će potvrditi ili negirati opravdanost takve sumnje”.

Načelnica Općine Cetingrad Marina Kalić rekla je ranije za Hinu da tu nije riječ o ugrožavanju opće sigurnosti, ilegalnim migracijama ili o nekom drugom oružanom obračunu, već o vrlo tragičnom obiteljskom nasilju.

Očevid je još u tijeku te nakon njega će se znati detalji tragedije.Vijesti/narodnjaci.net

scroll to top