OSUĐEN NA 10 GODINA ZATVORA: Pretukao svoju ženu NA SMRT zato što nije htela da živi s njim u Temerinu!

OSUĐEN NA 10 GODINA ZATVORA: Pretukao svoju ženu NA SMRT zato što nije htela da živi s njim u Temerinu!

Viši sud u Novom Sadu osudio je na 10 godina zatvora F. R. (57) zbog ubistva supruge 23. novembra 2018. godine u kući u kojoj su živeli u Temerinu.

Ovo je prvostepena presuda na koju postoji pravo žalbe Apelacionom sudu.

Ratko je, kako saopštava Viši sud u Novom Sadu, nakon kraće verbalne prepirke, drvenom palicom dužine 50 centimetara i debljine 4 centimetara ženi zadao više udaraca po nogama, grudima i predelu glave usled čega je nastupila smrt pokojne supruge F. R.

Ratku je nakon objavljivanja presude u četvrtak produžen pritvor koji može da traje do upućivanja na izdržavanje kazne zatvora.

– Ona je zbog stalnih sukoba sa suprugom odlučila da više ne živi sa njim, jer su se stalno svađali. Ona je ostala u kući sa decom da živi, a F. R. je napustio kuću, odnosno nije to ni kuća, već neka mala šupica, bedno su jako živeli – rekao je svojevremeno izvor.

Kobnog dana F. R. je oko 14 časova iskoristio momenat kada njihov sin nije bio u kući, kao i trenutak da je ona sama, ušao unutra i premlatio Bženu do smrti. Njeno beživotno telo, u lokvi krvi, pronašao je sin kada se vratio kući i odmah obavestio policiju. srbijadanas/tanjug/narodnjaci.net

scroll to top