Neobična ZAPLENA NA HORGOŠU: Nemac rekao da nema ništa da prijavi, ONO ŠTO JE PRONAĐENO IZNENADILO CARINIKE (FOTO)

Neobična ZAPLENA NA HORGOŠU: Nemac rekao da nema ništa da prijavi, ONO ŠTO JE PRONAĐENO IZNENADILO CARINIKE (FOTO)

Da se švercuje apsolutno sve ono na čemu se može dobro zaraditi pokazuje i neobičan prekršaj otkriven danas na prelazu Horgoš, kada su carinici u saradnji sa policijom zaplenili preko 130 fitnes sprava za sklekove.

Prekršaj je otkriven kada je oko 10:30 časova na ulazu u zemlju za redovnu kontrolu stigao putnički kombi mercedes nemačkih registarskih oznaka, kojim je pored 65-godišnjeg vozača, iz Hamburga ka Vinči i Požarevcu, putovalo još troje srpskih državljana.

Mada su i vozač i putnici negirali da imaju bilo šta za prijavljivanje, osim ličnog prtljaga, carinici su se ipak odlučili za detaljan pregled.

Ispostavilo se da je takva procena bila dobra, jer je u tovarnom delu kombija, ispod ličnog prtljaga putnika, pronađeno i 12 velikih torbi sa ukupno 134 kutije novih fitnes sprava za sklekove “Uncle Sam”, čija je vrednost procenjena na 400.000 dinara.

Protiv vozača kombija će zbog nedozvoljene trgovine od strane policije biti podneta krivična prijava u redovnom postupku. srbijadanas/narodnjaci.net

scroll to top