NE ŽALI PARA! Ceca poslije korone sprema unuku luks sobu!

NE ŽALI PARA! Ceca poslije korone sprema unuku luks sobu!

Svetlana Ceca Ražnatović nakon što se zarazila koronom, po savjetu ljekara bila je u izolaciji do prije nekoliko dana, kada je uradila test koji je bio negativan. Kako saznajemo, ona je istog trenutka nastavila sa planovima koje je prekinuo virus, a koji su se ticali opremanja sobe za unuka Željka.

Za vrijeme korone Ceca je boravila u svom apartmanu u vili u Ljutice Bogdana. Tu je čak i dočekala rođendan. Vrijeme je uglavnom provodila u gledanju serija koje nije stigla da pogleda u posljednjih nekoliko mjeseci, a željela je, jer je od prijatelja čula preporuke da su odlične.

Uz sve to stigla je da se čuje sa brojnim prijateljima jer je imala slobodnog vremena, a često je sa kćerkom Anastasijom razgovarala putem video-poziva – kaže izvor blizak pjevačici.

“Uz sve to, Ceca je preko telefona sprovodila u djelo planove koji su se ticali izgradnje nove sobe za unuka Željka. Ponosna baka već mjesecima oprema kutak u kući gdje će boraviti nasljednik kojeg je rodila snajka Bogdana, koja trenutno sa sinom i Veljkom živi u Titelu. Otežavajuća okolnost joj je to što posljednjih mjeseci vlada pandemija, te majstori nisu mogli sve da završe u dogovorenom roku, a još i kada se Ceca zarazila, sve je stalo kada su u pitanju dolasci u kuću. Čim sve bude završeno, Bogdana i Veljko će preći u Beograd u velelepnu vilu”, dodao je izvor.

Prema riječima izvora, čim završi sa obavezama koje su nakratko bile stopirane, Ceca planira da ode u svoju kuću na Kipru.

“Sada kada su joj stigli negativni nalazi, Ceca će najverovatnije krajem meseca otputovati na Kipar kako bi uživala u svojoj vili, a postoji mogućnost da će sa njom poći i neki od članova porodice. Čim otvorene granice, Ceca je htjela da ide na odmor, ali ju je novonastala situacija spriječila. Dok ne otputuje, potrudiće se da u potpunosti opremi sobu za nasljednika, baš onako kako je planirala i da mu poželi dobrodošlicu u dom Ražnatovića što prije. blic/narodnjaci.net

scroll to top