“NE PRETI NAM DRUGI TALAS KORONE” Ekonomski savetnik Bele kuće uverava građane da je sve pod kontrolom!

“NE PRETI NAM DRUGI TALAS KORONE” Ekonomski savetnik Bele kuće uverava građane da je sve pod kontrolom!

Ekonomski savetnik Bele kuće Leri Kadlou izjavio je danas da Sjedinjenim Američkim Državama ne preti drugi talas pandemije korona virusa, iako postoje neka žarišta u saveznim državama poput Floride.

Kadlou je dodao da je malo verovatno da će biti zatvaranja širom zemlje, prenosi Rojters.

– Postoje neka žarišta. Radimo na tome. Znamo kako da se nosimo sa ovime sada, prošli smo drug put od prošle zime – rekao je Kadlou za CNBC.

SAD su država koja je najteže pogođena pandemijom korona virusa u svetu, sa više od 2,3 miliona zaraženih i 122.259 preminulih, pokazuju podaci sajta Worldometers.

Izašla s deset drugova i drugarica prve večeri posle karantina, svi se zarazili korona virusom.  Grupa od 11 osoba u Sjedinjenim Američkim Državama zarazila se korona virusom, i to prvo veče pošto su izašli na piće posle blokade.

Erika Krisp (40) koja živi na Floridi, razbolela se 10 dana pošto je izašla po prvi put kada su ukinute restriktivne mere i blokada kako bi se sprečilo širenje korona virusa.

Kako prenose svetski mediji, ona i još 10 prijatelja se razbolelo i kod njih je potvrđen koronavirus, a četvoro čeka rezultate. srbijadanas/tanjug/narodnjaci.net

scroll to top