Nakon saznanja da je Ivana bila intimna sa Janjušem, oglasio se Osman Karić, pa opleo po snajki!

Nakon saznanja da je Ivana bila intimna sa Janjušem, oglasio se Osman Karić, pa opleo po snajki!

Danas su zadrugari imali priliku da vide da su Ivana Šopić i Marko Janjušević Janjuš bili veoma intimni prije nekoliko mjeseci, a povodom toga se oglasio Osman Karić jer je njegov sin u vezi sa Ivanom.

Stefan Karić se zbog ovoga potpuno slomio, pa nije izdržao i svojoj djevojci je sve prebacio, a njihova svađa trajala je dugo. Sada se oglasio i njegov otac Osman Karić, koji je imao veoma teške riječi na račun nesuđene snajke Ivane, ali nije zaobišao i Karićevu bivšu djevojku Ivu Grgurić.

“Bože šta vidim, počinjem da se stidim, znao sam ja po nešto, mada skrivali su vješto, klip govori više od riječi, temperatura raste kao da sam u peći… Šta ću kući reći? Magarac ja postajem sve veći i veći, prvo Iva, rekla sve a možda nešto i krila, 5 posto zaljubljjena bila. Sada Šopić… Glava mi ko topić, haubica mala, na djelu je pala, Filip, Janjuš, Vlada… Obrao sam bostan sada. Šta će kući reći, od magarca sam veći. U svakoj sam priči drugi ili treći. Pitam sebe da li čovjek ovdje može nešto prvi da j..e, mada ovdje nema takve “trebe” , da je čovjek ima samo za sebe ” napisao je Osman na svom Instagram profilu. kurir/narodnjaci.net

scroll to top