MALA JE KAMENJARKA, A RODITELJI KRETENI! Rat u medijima zbog devojčice koja je ovakva otišla na malu maturu (FOTO)

MALA JE KAMENJARKA, A RODITELJI KRETENI! Rat u medijima zbog devojčice koja je ovakva otišla na malu maturu (FOTO)

Društvenim mrežama već neko vreme kruži fotografija koja je svima koji “imaju svoje mišljenje” poslužila kao odličan izduvni ventil. Radi se o devojčici koja se navodno “neprilično uparadila” za malu maturu.

Znamo da je mnogo onih koji na društvenim mrežama nemaju filter i jedva čekaju da opletu iako nemaju pojma da li je fotografija verodostojna, odakle je, a da ne pričamo o rečniku i uvredama.

“Mala matura, mala devojčica i kreteni od ponosnih roditelja” stoji u zaglavlju fotke koja se ovih dana masovno šeruje uz haštag #kamenjarkaupokusaju.

I eto dušebrižnika koji su odmah skočili da devojčicu sa slike proglase – kurvom, kamenjarkom, srpskom učenicom koja živi rijaliti, a “Mitrović traži od roditelja saglasnost da mala uđe u Zadrugu”, pominje se čak i “šamaranje” i poziva na nasilje.

Zaključak je da je “devojčica mala”, ali da su njeni roditelji “veliki kreteni”.

Ali šta bi trebalo razumeti pre nego što se bacimo na komentarisanje i sramoćenje stajlinga ove decojčice?

Prvo – fotografija nije iz Srbije. Nastala je pre nekoliko godina u Bugarskoj.

Drugo – svako može da se oblači kako hoće, sviđalo se vama to ili ne.

Treće – ako ste u stanju da dete proglasite kamenjarkom zbog čipke, minića, čarapa i cipela, onda to mnogo više govori o vama nego o detetu.

Četvrto – mnogi od nas (i vas) smo s 15 imali modne debakle jer smo pokušavali da izgledamo starije, top, vrh, seksi, a nismo ni znali šta je to. Ovo je samo užasna modna kombinacija i to je to.

Satanizacija žena počinje baš tu, gde “tetke s ladnim trajnama” i muški čuvari morala, posramljuju devojčice zbog garderobe koju zovu “kolekcija plavi most” i pozivaju na linč.

Pustite devojčice da se oblače kako žele, vaspitajte dečake kako da se ponašaju. Tačka. Espreso/Nova/narodnjaci.net

scroll to top