KAKAV JE VAŠ KOMENTAR NA KAZNU? Tukao oca do smrti pa osuđen na 7 godina zatvora…

KAKAV JE VAŠ KOMENTAR NA KAZNU? Tukao oca do smrti pa osuđen na 7 godina zatvora…

Milan Bogdanović (34) iz Bosuta u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici u ponedeljak je nepravosnažno osuđen na sedam godina zatvora, zbog ubistva oca Srbislava (53).

Bogdanović je tokom suđenja tvrdio da nije ubio roditelja. Veštaci su, međutim, otkrili tačan uzrok smrti i tako ga povezali sa ovim krivičnim delom.

“Srbislav je preminuo od višestrukih povreda nanetih po glavi i telu, koje su nastale od nekog tupog, obličastog predmeta. Prema nalazima medicinskih veštaka, smrt je nastupila nakon 15 minuta. Njegov otac je te kobne večeri bio u alkoholisanom stanju i između njih dvojice došlo je do verbalnog sukoba”, kaže za “Novosti” sudija Miodrag Rosić.

Optuženi Milan, koji je, kako se čulo na suđenju, živeo u disfunkcionalnoj porodici, opisao je teško detinjstvo i kakav je odnos imao sa ocem. Ispričao je da se Srbislav opijao svakog dana, a tada je bio preke naravi, pa bi vikao na njega, njegovog rođenog brata i njihovog dedu Dušana, koji je živeo sa njima.

“Tako pijan, urinirao bi i povraćao po sobi, a nas bi terao da čistimo. Sve što bi zaradio, potrošio bi na alkohol, a često nije hteo ni da radi”, opisivao je Milan u sudnici svakodnevicu sa ocem.

Optuženi mladić je tvrdio da je kobne večeri uneo pijanog oca u njegovu sobu i ostavio ga pored kreveta. Kada se ujutru probudio i otišao kod njega, zatekao ga je onako kako ga je i ostavio. Kurir.rs/Novosti/narodnjaci.net

scroll to top