Dijete ostalo priklješteno ispod kombija nakon nesreće: Policajac – heroj opisao kako je spasio život dječaku i njegovoj porodici!

Dijete ostalo priklješteno ispod kombija nakon nesreće: Policajac – heroj opisao kako je spasio život dječaku i njegovoj porodici!

Miloš Nikolić, šef saobraćajne policije Policijske stanice Obrenovac spasio je život petogodišnjem dječaku. On je bio svjedok teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u srijedu u Piromanu i među prvima je pritekao u pomoć četvoročlanoj porodici iz Uba koja je bila u vozilu koje se prevrnulo.

Kada sam izašao iz vozila da vidim o čemu se radi, zbog čega je došlo do zastoja na putu, uočio sam kombi narandžaste boje koji je bio prevrnut na krov i čuo zapomaganje vozača kombija. Vidio sam okupljene građane, spremne da pomognu, izvadio legitimaciju.. Tu se našao momak koji je student medicine i odmah pritekao u pomoć – rekao je Nikolić za “TV Mag”.

Odmah nakon toga zaustavio je saobraćaj u obje trake, da ne bi došlo do nove nezgode.

Nakon toga sam uočio maloljetno dijete koje se nalazilo ispod kombija i bilo priklješteno. Zajedno sa građanima sam podigao kombi, izvukao dijete i pružio mu neophodnu pomoć – priča policajac.

Nakon zbrinjavanja dječaka, ovaj policajac heroj pomogao je i njegovom ocu i desetogodišnjoj djevojčici koja je prilikom nezgode ispala iz vozila i završila u kanalu pored puta. Ističe da ni u jednom trenutku nije oklijevao da pomogne povrijeđenima i reanimira dijete.

Radim u policiji duže od 18 godina, često se srećemo sa ovakvim slučajevima, ali kada su djeca učesnici, to je posebno emotivno i teško za nas. Pamtiću ovaj slučaj zato što sam uspio da pomognem – rekao je Nikolić. bh-index/narodnjaci.net

scroll to top