DA VAM SRCE PUKNE OD TUGE! Emotivna objava brata poginulog mladića…

DA VAM SRCE PUKNE OD TUGE! Emotivna objava brata poginulog mladića…

Nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila prije nekoliko noći na putu M-5 u Grabljama kod Busovače, kada je Passat sletio u rijeku Lašva usljed čega je poginuo mladi vozač iz Visokog, a povrijeđena su njegova dva prijatelja, pojavile su se oštre kritike javnosti koja smatra da se još davno trebala osigurati ova dionica zbog čestih tragedija.

Podsjetimo, na istoj ovoj dionici prije tri godine stradala su tri mladića iz Zenice: Huso Delić, Almen Begović i Amar Kozlić, koji su Audijem sletjeli u rijeku Lašvu. Tijelo Amara Kozlića do danas nije pronađeno.

Ova nesreća dodatna je so na ranu koja nikada nije i neće zarasti porodicama stradalih mladića iz Zenice. Emotivnim statusom oglasio se i Alen Begović, brat stradalog Almena, koji se pita koliko još života treba da se ugasi da bi se postavile zaštitne ograde i bankine na spornoj lokaciji, piše 072info.

Dokle više?

“Koliko još života treba da se ugasi? Koliko majčinih suza prolivenih za svojom djecom treba da se prolije? Koliko boli i patnje treba da se nanese porodicama… Pobogu ljudi, dokle više?!

Zbog nepažnje pojedinih osoba koji imaju zaduženja o postavljanju zaštitnih ograda, na istom mjestu jučer je ugašen jedan život! Zbog tog mjesta, te kobne noći, moj život se okrenuo naopačke, kada sam izgubio polovinu svog srca, jedinog brata Almena, u noći sa 4. na 5. februar 2017. godine.

Kako se moj život preokrenuo, suosjećam se sa porodicom nastradalih i apeliram nadležnima da se hitno postave zaštitne ograde i bankine na tom nesretnom mjestu kako bi se spasili mnogi životi koji bi na ovaj način bili ugašeni!”, napisao je Alen Begović na svom Facebook profilu. bh-index/narodnjaci.net

scroll to top