BIZNIS ŽENA! Pogledajte na šta je Brena iskeširala 100.000 eura!

BIZNIS ŽENA! Pogledajte na šta je Brena iskeširala 100.000 eura!

Folkerka Lepa Brena renovira restoran koji posjeduje na Zlatiboru. Lepa Brena potpuno preuređuje dvospratnu nekretninu koju posjeduje na popularnoj planini, a za sve će navodno morati da iskešira paprenih 100.000 eura.

– Od mnoštva nekretnina koje Živojinovići posjeduju, Breni je oduvijek bio najdraži restoran na Zlatiboru. Ona je i bila inicijator da se taj lokal kupi, budući da obožava da boravi na planini. Upravo zbog toga je taj restoran bio prvi na listi za renoviranje. U nekoliko nedjelja osmislila je sve, odlučila da će potpuno preurediti svaki ćošak, a zatim napravila računicu koja je pokazala da će morati da izdvoji nešto više od 100.000 evra – kaže izvor za Alo koji otkriva da folk zvijezda ne žali para kada je posao u pitanju.

-Iako za 100.000 eura može da kupi stan u prijestonici, Brena ne žali ni centa uloženog u renoviranje. Dugo je planirala da potpuno preuredi sve i ne pita koliko košta kako bi sve ispalo baš kako je zamislila. Svjesna je kojom se brzinom razvija turizam te planine i da postoji razlog zbog koje se posljednjih godina toliko ulaže u izgradnju. Koliko god da je njen restoran radio odlično, smatra da uvijek može bolje i da će novi izgled lokala ne samo zadržati stare goste već i privući nove – ističe izvor za pomenuti medij, pa navodi da je pjevačica unajmila dvaput više radnika nego što je potrebno kako bi sve bilo gotovo što prije.

– Budući da uskoro kreće ljetna sezona, Brena želi da se renoviranje što prije završi. Ljetna i zimska sezona su najisplativije na planinama, zbog čega je uposlila najbolje radnike i čak dvostruko veći broj ljudi. Radnici rade dan i noć, a Brena planira da za nekoliko dana ode na Zlatibor i lično nadgleda završne radove. Kada je već iskeširala toliki novac, bila bi prava šteta da nešto ne bude po njenoj zamisli – zaključuje izvor Alo.

Lepa Brena i njen supug Boba Živojinović imaju luksuznu vilu Bežanijskoj kosi u Beogradu, čija je unutrašnjost kao iz bajke. alo/narodnjaci.net

scroll to top