ANA BRNABIĆ SE IZNENADA OGLASILA, RADI SE O KORONI! Stigle važne informacije!

ANA BRNABIĆ SE IZNENADA OGLASILA, RADI SE O KORONI! Stigle važne informacije!

Premijerka Ana Brnabić izjavila je sinoć da je epidemiološka situacija u Srbiji povoljna i da trenutno najviše novozaraženi ima u Beogradu, Tutinu i Novom Pazaru.

Primijetila je, međutim, da se Beograđani ponašaju kao da korona nije ni postojala, da su mnogo opušteni i da ne poštuju preporučene zaštitne mjere.

Gostujući u emisiji “Ćirilica” Hepi televizije, Brnabić je rekla da je dobra stvar u svemu što medicinski tim i vlada i dalje rade zajedno i stvari drže pod kontrolom kako bi spremni dočekali eventualni drugi talas virusa.

Osvrnuvši se na odluku Grčke, Severne Makedonije i Bugarske da otvori svoje granice za građane Srbije, pa da ih ponovo zatvori, Brnabić je rekla da očekuje da će se pitanje otvorenih granica i generalno saobraćaja mijenjati tokom ovog ljeta.

“Te stvari će se dešavati. Ovo ljeto je zato najbezbednije i najbolje provesti u svojoj zemlji”, rekla je Brnabić i ponovo apelovala na građane da ostanu u Srbiji, a da, ako se ipak odluče da putuju, sagledaju sve rizike sa kojima bi mogli da se suoče. Tanjug/narodnjaci.net

scroll to top