NEVIĐENA TRAGEDIJA! Ubio roditelje lovačkom puškom…

NEVIĐENA TRAGEDIJA! Ubio roditelje lovačkom puškom…

Motiv teškog ubistva se utvrđuje!

Doktor Zoran Komatović (48) iz Novog Sada, jutros je u vikendici u naselju Doka, hicima iz lovačke puške ubio je svoje roditelje Ljubodraga (77) i Gordanu (66).

Prema nezvaničnim informacijama posvađali su se oko prodaje vikendice, nakon čega je potegao za oružjem! Nakon toga je sklonio pušku a tijela roditelja ostavio u vikendici.

Komšija je pronašao tijela nakon čega je obavljen uviđaj i dokazano da iza zločina i ubistva dvoje supružnika stoji njihov sin!

– Ne možemo da vjerujemo da je digao ruke na njih dvoje. Bio je dečko za primjer. Završio je Medicinski fakultet i dosta dugo živio sa roditeljima. Kada je odlučio da se osamostali, iznajmio je stan u Novom Sadu, a roditelji, posebno majka trudili su se da mu pomognu u opremanju – pričaju poznanici ove porodice iz Sremskih Karlovaca.

– Imao je dosta pacijenata i svi su ga hvalili. Gordana je bila mnogo ponosna na njega. Stalno je pričala “doći će moj Zoran spremiću mu to i to”. Jedino mu je zamjerala što se nije oženio. Kad god bi našao djevojku, ona se nadala da će uskoro svadba, a kada bi raskinuli bila je razočarana – navode naši sagovornici, piše Blic. fokus/narodnjaci.net

scroll to top