MEDICINSKA SESTRA KOJA JE POLUGOLA RADILA: Ispod zaštitnog providnog odijela nije imala ništa, evo o kome se radi! (FOTO)

MEDICINSKA SESTRA KOJA JE POLUGOLA RADILA: Ispod zaštitnog providnog odijela nije imala ništa, evo o kome se radi! (FOTO)

Prije nekoliko dana mediji su objavili medicinsku sestru koja je u providnom zaštitnom odijelu, ispod samo u bikiniju radila na javnom mjestu u bolnici.

Nakon toga uslijedilo je hiljadu komentara, a mušku populaciju zasigurno je obradovala. Mnogi su napisali da bi i sami poželjeli ovakva odijela.

Mnogi su se pitali o kome se zapravo radi. Identitet radnice koja je u providnom zaštitnom odijelu, na kojem se vidio bikini, otkriven je, a ona neće biti kažnjena ni u bilo kojem slučaju normi oblačenja.

Medicinska sestra je iz Tule, i njene fotografije su postale HIT na društvenim mrežama.

Ono što je jasno da je pored nje pokrenut disciplinski postupak, ona neće biti kažnjena zbog normi oblačenja prenosi portal ”Vijesti Tula”

Iako je protiv nje pokrenut disciplinski postupak, ona neće biti kažnjena, objavile su „Vesti Tula“.

Glavni lijekar u toj bolnici za ovu medicinsku sestru kaže:

​„Ona je dobra radnica, profesionalac je, pruža medicinsku pomoć na visokom nivou. Kada su se pojavile njene fotografije, podržao je i guverner, koji se zahvalio i njoj i svim medicinskim radnicima za njihov rad. A to je i naš stav – zdravstveni radnici zaslužuju pohvale , a ne kritike za izgled“, rekla je Savišćeva. (narodnjaci.net)

Odgovori

scroll to top